понеділок, 16 березня 2015 р.

ТИЖДЕНЬ ІСТОРІЇ В ШКОЛІ!!!
ІСТОРИЧНА ПОДОРОЖ...
“Свою Україну любіть.

За неї Господа моліть”.
Т. Шевченко.
СОННИК Дельфи - Карта

Що таке Україна?

Україна — це наша земля, наш рідний край, дорога серцю земля батьків і прадідів. Це оспівані в піснях неозорі степи, зелені ліси і долини, високі блакитні небеса.
Україна — це історія народу, що протягом віків боровся за свою свободу і незалежність і сьогодні українська армія стала на захист кордонів своєї Батьківщини. Держава і громадянське суспільство роблять все можливе для відновлення миру, порядку та спокою в країні. Українські солдати — патріоти нашої країни, бо щоденно, щохвилини шматочок за шматочком звільняють нашу рідну землю від російських найманців. Вони пам’ятають, що Крим і Донбас — це Україна, а люди, які там мешкають — громадяни України. Ми є українці — народ єдиний, свідомий. Кожний із нас не може бути сьогодні осторонь від злодіянь, які переживає наша рідна країна. Весь український народ надає посильну допомогу українській армії. Ми віримо в силу і міць наших солдатів.

irgis Пипец шагает по планете. Случайно наступил на Украину
Пеле раздал сотни футболок, а фанаты Украины выбрали собственный символ / Новости / Новости футбола онлайн, анонсы, обзоры игр,
Стенды для детских садов. Товары и услуги в Харькове от компании Симметрия

"Державні символи України"




Компанія "Павлів і Ко" Дитячий надувний рятувальний жилет Интекс





Немає коментарів:

Дописати коментар